سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند

تزریق واکسن آسترازنکا ممنوع شد؟

روز گذشته خبری مبنی بر ممنوعیت تزریق دوز اول واکسن آسترازنکا برای تمام گروه‌های سنی در شهر مشهد در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها منتشر شد که واکنش دانشگاه علوم پزشکی را در پی داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: ۱۱۹۷۸۸

تزریق واکسن آسترازنکا در مشهد ممنوع شد+ جزئیات

به گزارش راهبرد معاصر، در این اطلاعیه که خطاب به مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد صادر شده، آمده است:

۱- تزریق دوز اول واکسن برای تمام گروه‌های سنی ممنوع است.

۲- تزریق دوز دوم برای افراد زیر ۵۰ سال که دوز اول را آسترازنکا زده‌اند، با یادآوری احتیاطات انجام شود.

۳- تزریق دوز سوم برای افرادی که ۲ دوز واکسن غیر آسترازنکا گرفته‌اند، برای زیر ۵۰ سال ممنوع و بالای ۵۰ سال در صورت اصرار فرد با گرفتن تعهد مجاز است.

۴- به کلیه افرادی که واکسن استرازنکا دریافت می‌کنند، یادآوری شود که در صورت بروز علائم سردرد، تهوع، استفراغ، اختلال دید، لکه‌های قرمز و کبودی روی پوست سریعا به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه نمایند.

تبصرہ: مطابق بخشنامه شماره ۳۰۰/۱۵۱۷۵/د مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۱ معاون محترم بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت افرادی که عازم خارج از کشور هستند و اصرار به تزریق واکسن آسترازنکا دارند و سن آن‌ها کمتر از ۵۰ سال است، با نامه امور بین‌الملل و گرفتن تعهد تزریق انجام شود.

 

علت توقف تزریق واکسن آسترازنکا در مشهد



دکتر محمد پهلوان کاشی گفت: توقف موقت تزریق واکسن آسترازنکا در مشهد به علت کمبود آن است.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پیگیر تامین واکسن آسترازنکا هستیم، هر چند به زودی گروه‌های سنی مشمول این واکسن بر اساس برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تغییر خواهند کرد.

وی به مردم توصیه کرد در شرایط کنونی از واکسن‌های داخلی از قبیل اسپایکوژن و پاستاکووک به عنوان دز سوم در کنار واکسن برکت و سینوفارم استفاده کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار